Tanja Nørager

Veterinærsygeplejerske

Ansat på Snertinge Dyrehospital 1. november 2004 som Veterinærsygeplejerske. Siden hen taget efteruddannelse i adfærd hos hunde og katte samt klikker-instruktør. Jeg træner også førerhunde og er hundeinstruktør. Bosat i Svinninge.

Bor sammen min datter. Fritiden går med min Amerikanske Bulldog og optræning af førerhunde. Derudover har jeg adfærdshundetræning, som delvist foregår på Snertinge Dyrehospital og delvist hjemme i Svinninge. Jeg bruger endvidere lidt af min fritid på kurser for at dygtiggøre mig indenfor hunde- og katteadfærd.

CV
2000: Uddannet som Veterinærsygeplejerske på Århus Dyrehospital
2004: Ansat ved Snertinge Dyrehospital
2005: Uddannet som Fag-Veterinærsygeplejerske inden for katte- og hundeadfærd
2009: Begynder på klikkerinstruktør-uddannelsen.
2010: Førerhundeinstruktør

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop