Katte

Kat

Katte er meget sensitive omkring ændringer i deres miljø, og stresser ofte når de bliver sat i en transportkasse, for at blive bragt til dyrlægen. Nye lyde, lugte og mennesker, kan resultere i en bange og stresset kat. Derfor bestræber vi os i at være kattevenlig, så dyrlægebesøget bliver en positiv oplevelse - både for kat og ejer!

Vi har en kattekonsultation, der er forbeholdt katte, så lugte fra hundene ikke påvirker katten. Her tager vores personale sig godt at kattene, og undersøgelserne sker i et lokale, der ligger væk fra hundekonsultationerne, så katten ikke påvirkes af lydene fra hundene.

Vi har en katteindlæggelse, der er adskilt fra hundeindlæggelsen, så katten kan opholde sig, og vågne op i rolige omgivelser. Her er der opsat kunstige feromoner (duftsignaler), som hjælper katten til ro og tryghed. Størrelsen på burene gør, at katten har mulighed for at bevæge sig rundt, og vores personale, der er uddannet indenfor pleje og pasning, sikrer at katten er i trygge hænder.

HUSK - en kat er ikke en lille hund! Lad din kat være en kat :)

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop